Obor potravinářství

730 000 t
vyrobí ročně pekárny
12 488
zaměstnanců
244 800 t
vyrobeného masa ročně
222 000 t
mléčných výrobků ročně
Aktualita
14. 6. 2022,

Olma i Mlékárna Hlinsko uspěly v Mlékárenském výrobku roku 2022

Vyhlášení Mlékárenského výrobku roku 2022 se uskutečnilo tradičně při příležitosti Světového dne mléka. V soutěži se objevila řada skutečných novinek, jako polotekutý pudink holandského typu označovaný jako vla z mlékárny Hlinsko a také vysokoproteinové výrobky z Olmy. Celý článek

Aktualita
6. 6. 2022, PENAM, a.s.

Jsme AGROFERT: Jaké je tajemství našich toustů?

Základem výjimečné chuti toustů z PENAMu je originální čerstvý pšeničný kvas. Zajímavé informace o toustech vám přinášíme v dalším videu ze série Jsme AGROFERT.Celý článek

Aktualita
1. 6. 2022,

Zjistěte pravdu o mléku

Na dnešní den připadá Světový den mléka, připomeňme si jeho nezastupitelnou roli v naší výživě.Celý článek

Aktualita
29. 4. 2022, HYZA a.s.

Hyza získala ocenění Superbrands již posedmé

Opätovným získaním prestížneho ocenenia potvrdzujeme prvotriednu kvalitu našich mäsových výrobkov. V spoločnosti HYZA sme hrdí, že naša snaha bola takto ohodnotená. Predstavuje to pre nás záväzok a zároveň motiváciu do ďalšej práce.Celý článek

Aktualita
19. 4. 2022, PENAM, a.s.

Rozhovor: P. Koval 50 let u pekařského řemesla

Od pomocných prací až na místo ředitele. Tak by šla shrnout kariérní cesta Pavla Kovala,, která trvá již 50 let.Celý článek