Obor potravinářství

730 000 t
vyrobí ročně pekárny
12 488
zaměstnanců
244 800 t
vyrobeného masa ročně
222 000 t
mléčných výrobků ročně
Aktualita
27. 11. 2023, HYZA a.s.

HYZA: Štyri zásady úspechu

Spoločnosť HYZA je dlhodobo jeho top výrobcom a spracovateľom na Slovensku. Takáto pozícia nepadá len tak z neba, treba si ju zaslúžiť. Čo všetko treba spraviť pre to, aby sa značka dostala až na samý vrchol? Celý článek

Aktualita
14. 11. 2023, PENAM, a.s.

Vyzrajte na cukrovku s chlebíkem od Penamu

Ptáte se, jak cukrovce předejít? A co jíst a nejíst? Na vše jsme se zeptali zakladatele Aliance výživových poradců Ing. Ivana Macha CSc. Celý článek

Aktualita
8. 11. 2023, PROFROST a.s.

Profrost: Specialista na mražené pečivo

Denně také máte v ruce jejich produkty, ale zaručeně je neznáte. Nemají reklamu, neprodávají koncovým zákazníkům. Profrost totiž vyrábí z českých surovin, tradičními pekařskými postupy s využitím moderních technologií a metod kvalitní mražené pečivo. Celý článek

Aktualita
2. 11. 2023, PENAM, a.s.

Doplňte vitamín D ranním chlebíkem

Dnes je mezinárodní den vitamínu D, věděli jste, že ho můžete doplnit již během snídaně díky rannímu chlebíku? Celý článek

Aktualita
25. 10. 2023, Kostelecké uzeniny a.s.

Řezničina je tradiční řemeslo často děděné po celé generace

Masné výroby Agrofert se bez těch nejlepších řezníků neobejdou. Měsíc co měsíc je jejich úkolem připravit na osm tisíc tun uzenin a více než třináct tisíc tun masa. Celý článek