Obor potravinářství

730 000 t
vyrobí ročně pekárny
12 488
zaměstnanců
244 800 t
vyrobeného masa ročně
222 000 t
mléčných výrobků ročně

Potravinářství v koncernu Agrofert

Potravinářské společnosti koncernu AGROFERT garantují bezpečnost, původ a kvalitu svých potravin, mj. i díky provázanosti systému „z pole až na vidličku“ s našimi společnostmi z oboru zemědělství a prvovýroby.

Potravinářské společnosti koncernu AGROFERT se zaměřují zejména na výrobu masných, uzenářských, mléčných a pekárenských produktů. Zákazníkům nabízíme široký sortiment potravinářských výrobků od základních až po speciální výrobky pro děti či pro osoby s dietními omezeními.

Potravinářskou výrobu podrobujeme setrvalým inovacím, zlepšováním výrobních postupů a sledujeme také aktuální trendy v oboru. Neznamená to však odklon od tradičních receptur ani vysoké kvality. Spolupracujeme s odborníky na potravinářství a výživu, jejichž doporučení uplatňujeme v dalším vývoji našeho sortimentu. Našim hlavním cílem je udržení kvality potravin a spokojení zákazníci.

Potravinářský trh je vysoce konkurenčním prostředím. Vždy však dbáme na dobré vztahy s českými zemědělci a jednoznačně preferujeme při výrobě jejich suroviny. Můžeme se tak pochlubit oceněním našich výrobků značkami jako Klasa, Český výrobek nebo Regionální výrobek. Naše výrobní závody získaly certifikáty ISO, HACCP, IFC, BRC či CEFF.