Obor potravinářství

59
výrobních závodů
16 500
zaměstnanců
1 500
stážistů a praktikantů
237 000 t
mléčných výrobků ročně

Potravinářství v koncernu Agrofert

Potravinářské společnosti koncernu AGROFERT jsou schopny garantovat bezpečnost, původ a kvalitu svých potravin, mj. i díky provázanosti „z pole až na vidličku“ s našimi společnostmi z oboru zemědělství a prvovýroby.

Potravinářské společnosti koncernu AGROFERT se zaměřují zejména na výrobu masných, uzenářských, mléčných a pekárenských produktů. Zákazníkům nabízíme široký sortiment potravinářských výrobků od těch základních až po speciální výrobky pro děti či pro osoby s dietními omezeními.

Potravinářskou výrobu podrobujeme setrvalým inovacím, zlepšováním výrobních postupů a sledujeme také aktuální trendy v oboru. Neznamená to však odklon od tradičních receptur ani vysoké kvality. Spolupracujeme s odborníky i výživovými poradci, jejichž doporučení uplatňujeme v dalším vývoji našeho sortimentu. Hlavním cílem je udržení kvality potravin a spokojení zákazníci.

Potravinářský trh je vysoce konkurenčním prostředím, ale i přesto dbáme na dobré vztahy s českými zemědělci a jednoznačně preferujeme při výrobě jejich suroviny. Můžeme se tak pochlubit oceněním našich výrobků značkami jako Klasa, Český výrobek nebo Regionální výrobek. Naše výrobní závody navíc obdržely certifikáty ISO, HACCP, IFC, BRC či CEFF.