Naše společnosti opět zabodovaly v soutěži Zaměstnavatel regionu 2019

12. 6. 2019

Většina personalistů už ví, že dobré umístění v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku patří k unikátním příležitostem, jak svou značku na trhu práce posílit a využít nejen při náboru. V letošním roce se na medailových pozicích umístily hned dvě naše společnosti – skupina Agrotec a společnost Precheza.

Skupině Agrotec se podařilo druhé místo v soutěži Zaměstnavatel regionu obhájit už potřetí, Precheza obsadila v regionu Moravský a Olomoucký kraj do 5000 zaměstnanců třetí místo. Precheza se této soutěže účastní už od roku 2005, kdy si stejně jako v roce 2013 ze soutěže odnesla zlatou medaili. Obě společnosti nabízí svým zaměstnancům zázemí stabilních společností, pravidelného vzdělávání, škálu různorodých benefitů a nadstandardního ohodnocení.

Hodnocení firem v soutěži Zaměstnavatel regionu patří mezi nejprestižnější kategorie Výročních cen Klubu zaměstnavatelů. Tato organizace svými aktivitami pomáhá zlepšovat kvalitu řízení lidských zdrojů a podílí se aktivně na rozvoji vzdělávání na všech úrovních. Podporuje rovněž vznik kvalifikovaných pracovních míst a přispívá ke zvyšování konkurenceschopnosti České republiky. Hodnocení probíhá podle mezinárodní metodiky PwC Saratoga, známé jako Sodexo Zaměstnavatel roku.