S ředitelem Penamu o příběhu pečiva
S Jaroslavem Kurčíkem, ředitelem Penamu, rozebereme jak dlouho trvá upéct chleba a rohlík, protože ani jedno se v obchodě neobjeví „jen tak“. Je za tím spousta práce mnoha lidí a mnoho peněz v investicích. Co udělá Penam s letošním ziskem, kolik rohlíků upekl v loňském roce a kam se chce posouvat?
Celý článek
Jak se rodí Dinoo
Stejně jako dinosauři, i naše Dinoo produkty mají za sebou dlouhou cestu! Po dvou letech tvrdé práce a stovkách hodin úsilí se konečně dostaly na pulty obchodů.
Celý článek
Slavíme úspěch v soutěži Marketér roku 2023
Ocenění si odnáší redesign značky FIT den a zavedení kváskové řady Baker Street na trh.
Celý článek
Známe výsledky Manažera roku 2023
Výborné umístění zaznamenal Martin Dolský z Penamu, který se dostal do TOP 20! Výborně se umístili i David Čuda z Fatry a Pavlína Zelenková ze ZS VYSOČINA.
Celý článek
Penam spojuje tradiční řemeslo s nejmodernější technologií
Pekárna v Českých Budějovicích se může pochlubit novým robotickým pomocníkem, který skládá na konci výrobní linky přepravky s voňavým pečivem na palety.
Celý článek
Produkce uhlíkové stopy v Penamu i United Bakeries neustále klesá
V pekárnách i mlýnech každým rokem snižujeme produkci CO2 a významně přispíváme k obnově životního prostředí. A jak se nám to podařilo?
Celý článek
Vyzrajte na cukrovku s chlebíkem od Penamu
Ptáte se, jak cukrovce předejít? A co jíst a nejíst? Na vše jsme se zeptali zakladatele Aliance výživových poradců Ing. Ivana Macha CSc.
Celý článek
Doplňte vitamín D ranním chlebíkem
Dnes je mezinárodní den vitamínu D, věděli jste, že ho můžete doplnit již během snídaně díky rannímu chlebíku?
Celý článek
Jak se peče rohlík?
Dnes slavíme mezinárodní den chleba a pečiva! Připomeňme si, jak se peče rohlík.
Celý článek
Kvalitní pečivo potřebuje kvalitní mouku z kvalitní pšenice
A věřte, nebo ne, každá pšenice je jiná. Zkušený mlynář rozezná pšenici z Vysočiny od té z Moravy nebo Čech už od pohledu.
Celý článek
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- následující ›
- poslední »