Přivítejte léto s novým Agrofert magazínem

25. 6. 2021

Aktuální letní číslo se tentokrát zaměřuje na zemědělství a především prvovýrobu. V přehledné mapě snadno zjistíte, do kterého subholdingu jednotlivé podniky spadají, na jak velké ploše hospodaří a čím se zabývají. S Milanem Škvorem jsme si povídali o plánech zemědělské divize, která jednotlivé prvovýroby koordinuje, i o projektu společné agroevidence a telematiky. David Richter, nový ředitel Kladrubské a.s., s námi hovořil o tom, kdo ho k zemědělství přivedl a co ho na zemědělství nejvíce baví. A S Pavlem Kerberem jsme probírali, která opatření týkající se welfare chovu prasat zavádějí v Animu Žatec a jaké s nimi mají výsledky.

Chybět samozřejmě nemohou ani skvělé produkty od našich potravinářů. K létu neodmyslitelně patří grilování. A u grilování nesmí chybět Láďa Grilleman a jeho originální Dvouručák, prémiový burger z kvalitního českého hovězího masa s garancí původu. Ten prostě musíte ochutnat. A jako sladkou tečku na konec si zkuste připravit ledovou kávu s domácí zmrzlinou z Pikaa.

Zalistujte si v on-line letním čísle. Příjemné čtení a užijte si léto.

Agrofert magazín - Léto 2021

 

DALŠÍ ZPRÁVY